Karaoğlu: "Yerleşik yabancılarımızda virüs yok"

Karaoğlu: "Yerleşik yabancılarımızda virüs yok"
Alanya'da 31 Bin 500 kişinin yaşadığı yabancıların Dünyayı kasıp kavuran Korono virüsünden dışarıya çıkamayan yabancıların sağlıklı ve güvende olduğunu belirten Karaoğlu "Yerleşik yabancılarda virüs yok" dedi.

Mehmet AL - ÖZELHABER

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclis Başkanı Abdullah Karaoğlu 31 Bin 500 Yeni Alanya'lı yaşamakta ve hepsinin Alanya'da sağlıklı olduğu güvende olduğunu bilmekteyim. Devletimizin ve de Alanya Belediye Başkanının hizmetlerinden son derece mutlular. Değişik ülkelerden olan 31 Bin 500 yabancı vatandaşlarımıza Belediye sitesinden 4 dilden yayın yapıyoruz, herhangi sorunları olduğu takdirde bana ulaşıyorlar. şu ana kadar hiç bir olumsuzluk yaşanmamıştır. Yeni Alanyalı yabancı vatandaşlarımız verilen hizmetlerden son derece memnunlar.

SAĞLIK KURULUŞLARINDAN ÜCRETSİZ YARARLANIYORLAR
Alanya Belediyesi Yabancılar Meclis Başkanı Abdullah Karaoğlu 'Dünyayı kasıp kavuran korona virüs ile ilgili hiç bir yabancı vatandaşımız bu virüse yakalanmamıştır. 65 yaş üstü olan yabancı vatandaşlarımıza ihtiyaçları evlerine kadar götürülüyor. Şu ana kadar yerleşik yabancıların sıhhatları son derece iyidir. Yerleşik yabancılarımız oturma izniyle bu vatandaşlarımızın sağlık kuruşlarından üçretsiz olarak yararlanıyorlar.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir