Kara Murat'tan Alanya'ya selam var

Kara Murat'tan Alanya'ya selam var
Pandemi sonrası bir klip çekimi ve sahne almak için Alanya'ya gelecek olan, TSM'nin Kara Murat'ı ve İstanbul sahnelerinin ünlü sesi Alanya'ya selam gönderdi.

Haber: Zeki Demir

Kara Murat olarak bilinen ünlü sanatçı kendini şöyle ifade etti:

Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, Kimya mezunu Kimya öğretmeni olan Kara Murat,aynı minvalde 4 yıl lisans eğitimi alan ve Emin Ongan Üsküdar Musiki mezunudur. Nota, solfej, nazariyat, korist ve solist olarak emusyon çalışmalarında bulunan "Müziğin Kara Murat'ı",evimizin,notaların,ailenizin ve musikinin kahramanı "Kara Murat" 18 yıllık sanat hayatına iki maxi single klip sığdıran her dönem projeleriyle vede kaliteli duruşu ile magazinsel yanında olan bir musikişinas olup, İstanbulludur.

1980 doğumlu olup, kısa bir süre içinde müzik otoritelerince dikkat çekip yeni star unvanını almıştır. Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu Sacit Aslan, ünlü müzik yapımcısı Erol Köse'de kendisine yeni star müziği "Kara Murat" unvanını layık görmüşlerdir.Humanist, insancıl, pozitif, heycanlı; basın, medya, magazin ve radyolarda gördüğümüz ayrıca dinlediğimiz Karamurat çıktığı her çalışmasında ses getirmeye devam ederek ulusal bir star unvanına layık olmuştur.

"Hamdım pistim olmaya çalışıyorum" diyerek mevlana öğretileriyle yöneldiğini mütevazı bir kişilik ile altı dopdolu donanımlı bir stardır.

Projeleriyle gündemde olan müziğin Karamurat'ı 4.klibini güftesi ve bestesi kendisine aittir. Bir nihavent eseri ve klip yönetmenliğini yaptığı "Güvenmiştim sana"yla radyo, basın, medya ve sosyal dijital ortamlarda 84 milyon Türk vatandaşına sesini ve yüreğini dinletmek ve göstermek olduğunu yeni neslin Z kuşağının tabiki klasik Türk Musıkisinin payitahtı olduğunu bir kez daha objektif olarak göstermiştir. Ard arda çıkan haberlerle, gerek basın gerekse digital ortamlarda sevilen bir şahsiyet salon salomanje butik kremdolakrema olduğunu bir kez daha ispat etmistir.

Yaz döneminde pandemi şartlarına rağmen türk halkına pandemiye özel kıpır kıpır çivili çivili pandemiden covidden uzaklaşacağı ve motive edeceği bir klip çekeceği sözünü vermiştir. Süprizlerle dolu müziğin KARA MURAT'I 2021 sonu bomba bir kliple Kara Murat "Güvenmiştim Sana" maxi singlenin tüm eserlerini kliplendirerek 84 milyona sunarak hedefine ulaşacağını dile getirmiştir.

"Hedefim yardımsever müzigin kahramanı KARAMURAT olmak" demiştir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir