İyi Parti'den Alanya Medya'ya ziyaret

İyi Parti'den Alanya Medya'ya ziyaret
İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Alanya Medya'ya ziyaret gerçekleştirdi.

Haber: Berker Pakna

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Alper Arıkan öncülüğünde yönetim kurulu üyeleri eşliğinde Alanya Medya'ya ziyaret gerçekleştirdi. Alanya Medya Haber Müdürü Berker Pakna ve Ana Haber Koordinatörü Fuat Kantarcı tarafından ağırlanan Arıkan ve ekibi, Alanya Medya ailesine çalışmalarında başarılar diledi. 

Medyanın sorunları ve partilerle medya kuruluşları arasındaki ilişkilerin de konuşulduğu ziyarette Arıkan, "Göreve geldiğimiz günden bugüne 5 seçim geçirdik. Ancak rahatladık ve ziyarerlere başladık. Hem medya kuruluşlarıyla hem de vatandaşlarımızla ilişkilerimizi daha sıkı hale getireceğiz. Vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız" dedi. 

İTTİFAKTA SORUN YOK

Haber Müdürümüz Berker Pakna'nın sorularını da yanıtlayan Başkan Arıkan, Millet İttifakı'nda bir çatlak var mı sorusuna, "İttifakın genel ayağı, genel merkezler özelinde gerçekleşiyor ama ben Alanya ve Antalya özelinde şunu söyleyebilirim ki, bizler oldukça uyumlu çalışıyoruz. Coşkun Karadağ başkanımla her konuda istişare ve uyum içerisindeyiz. İttifakımızda hiç bir sorun yok" şeklinde cevapladı. 

MUHİTTİN BAŞKAN İTTİFAKIN BAŞKANI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile ilgili soruya ise Arıkan, "Öncelikle başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Umarım en kısa sürede aramızda olur. Sayın Başkan kendisini ittifakın başkanı gibi görüyor. Görüşlerimizi dinliyor. İlettiğimiz sorunları en iyi şekilde ele alıyor ve çözüm için uğraşıyor. Kendisine Alanya adına teşekkür ederim" cevabını verdi.

Kurumda hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından İYİ Parti ekibi Alanya Medya'dan teşekkür mesajları eşliğinde ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir