Hoşgeldin 2020

Hoşgeldin 2020
Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. Yeni bir yıla, yeni bir sayfaya daha merhaba diyoruz.

Kimisi için acı şeyler yaşattı 2019, kimisi içinse hayatının en güzel yıllarıydı 2019 belkide. Bu dünyada kimileri üzülürken, kimileri sevindi 2019'da. Üzülenler seviniyor şimdi 2020 geliyor diye. Sonunda kurtulacaklar o kötü 2019'dan. 2019'u iyi geçirenler ise daha bir umutlu 2020'den. Daha büyük beklentileri var çünkü onların. 

Gelelim bizlere.. Bizler sizler için, haber alma özgürlüğü adına gece gündüz demeden, karda kışta kıyamette, kimizi zaman aç, kimi zaman uykusuz ve yorgun çalıştık. Belki kimi zaman üzücü haberler verdik sizlere.. Hiç istemediğimiz bir şekilde.. Belki zaman zaman kızdırdık sizleri, yaptığımız haberler hoşunuza gitmedi. Bazende güldürdük sizleri, mutlu ettik. Güzel haberler verdik sizlere.. Geride bıraktığımız 2019 yılını bizlerde yoğun emek harcayarak geçirdik sizler için.

Şimdi bizlerde umutluyuz 2020'den. Beklentilerimiz büyük.. Daha büyük bir Medya olmak için tüm gayretimiz. Ama bu gayret sadece bizlerle olmuyor. Bizler sizlere, siz değerli okuyucularımıza muhtacız..

2019'u geride bırakacağımız ve 2020'yi karşılayacağımız şu saatlerde, 2020 yılında bizleri yalnız bırakmamanızı, daha çok okumanızı, yorum yapmanızı ve haberlerimizi paylaşmanızı bekliyoruz.. Çünkü bizler 2020'de daha güzel işler çıkaracağız.

Çünkü biz sizler için varız.

Tüm okurlarımızın yeni yılını kutlar sağlıklı ve mutlu seneler dileriz.

Alanya Medya Ailesi

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir