Gündoğmuş da Çifte Standart

Gündoğmuş da Çifte Standart
İyi Parti Gündoğmuş İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren'in çifte standart yaptığını söyleyerek şu açıklamayı yaptı.

Haber:Zeki Demir

İYİ Parti İlçe Başkanlığı olarak Gündoğmuş Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte yaptığımız mahalle ziyaretlerimizde karşılaştığımız bir hadise bizleri derinden üzmüştür. Seçim meydanlarında 85 yıl önce ilçe unvanı verilen Gündoğmuş'a aşık ve sevdalı olduğunu söyleyen siyasetçilerin hizmet ve çözüm odaklı değil partiye veya adamına göre her türlü fırsatı tanıdıklarına bir kez daha tanık olunmuştur.

SEVGİLİ HEMŞEHRİLERİMİZ
Bizim memleket Gündoğmuş Gazeteside ile reklamı yapan fakat memleketin kendi seçmenleri ve Ak Partililerden oluştuğunu zanneden Gündoğmuş Belediyesi, Akyarı mahallemizde belediye meclis üyesi Nuri ÇEVİK'e ait evin dört bir yanını parke taşı ile döşerken özellikle cami önünde ve ara sokaklarda çamur ve tozdan geçilmez haldedir. Bu duruma mahalle sakinlerinin tepkisi de çığ gibi büyümektedir. Pandemi sürecinde ve ülkemizin içerisinde bulunduğu böylesine ekonomik kriz günlerinde Ak  partili Gündoğmuş belediye meclis üyesi Nuri ÇEVİK'e yapılan bu özel hizmeti maddi bedelini 
ALLAH, tan korkmayanlara manevi bedelini Ahirette hesaplaşmak üzere ALLAH'A HAVALE EDİYORUZ."

 

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir