Gelecek Partisi Alanya İlçe Teşkilatı Sarıveliler'de.

Gelecek Partisi Alanya İlçe Teşkilatı Sarıveliler'de.
12.si düzenlenen Sarıveliler Karacaoğlan Kiraz ve Bal Festivali'ne Gelecek Partisi Alanya İlçe Teşkilatı da katılım sağladı.

Haber:Zeki Demir

Yörük kültürünün bir yansıması olan halk ezgilerinin dile geldiği şenlikte konuşma yapan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu; " Yörük yürümekten gelir, sizi uzun bir yolculuğa çıkmak için yürüyüşe davet ediyorum, haydi torosların yiğit Yörük Türkmen evlatları yürüyüş vaktidir" sözleriyle geceye damgasını vurdu. Sarıveliler ilçe binasının açılışını yapan Ahmet Davutoğlu; " Burası dedikodunun, hasetin, kinin, nefretin yeri değil burası hakkın, hukukun, adaletin korunduğu, Sarıveliler'in, Karaman'ın ve Türkiye'nin sorunlarının konuşulduğu ve çözüm üretildiği yer olarak herkese açık olacaktır" dedi. 
Ahmet Davutoğlu aynı zamanda Gelecek Partisi'ne katılan Ak Parti ve Demokrat Parti meclis üyelerinin parti rozetlerini taktı. 
Alanya'da ki katılım düzeyi ise dikkat çekti. Gelecek Partisi Kurucuları ve Parti Yönetim Kurulunda yer alan Emekli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Alanya'nın önemli isimlerinden olup Parti Yönetim Kurulu'nda yer alan Ali Kiriş, Kurucu Dönem Alanya İlçe başkanlığı yapıp akabinde Parti Yönetim Kurulu ve Genel Merkez Yöneticisi olan Hüseyin Tuluk, Alanya İlçe Başkanı olan Av. Mevlüt Çakan ve ekibi katılım sağlarken Başkan Çakan; "Yörük kültürünün yaşandığı festivalde Alanya vurgusunu her zaman ve her yerde hissettirmek bizim için önemli olduğu kadar Alanyamızın reklamı açısından da önemli olduğunu düşünüyorum. Yörük kültürü hangi nesil gelirse gelsin, hangi kuşak gelirse gelsin bir kez damarlarda o Yörük kanı varsa hiçbir zaman o kültür yozlaşmaz, bozulmaz, yok olmaz yok olmaya da yüz tutmaz." diyerek  duygu ve düşüncelerini ifade etti.