Demirtaş'ta Elektrik Telleri yerlerde sürünüyor

Demirtaş'ta Elektrik Telleri yerlerde sürünüyor
Alanya Demirtaş merkezde bulunan elektrik telleri ya yerlerde sürünüyor ya da ormanın içine sarkmış durumda.. Yetkililerin ise duyarsız kaldığı iddia edildi. Mahalleli duruma tepkili..

Haber: Caner Kırbaş

Alanya Demirtaş Mahallesinde bulunan elektrik direkleri bakımsızlıktan görenleri korkutuyor. Her an bir orman yangınını tetikleyecek konumda olan direklerin çoğu yıkılmak üzere. Bazı bölgelerde beton direkler bulunsada çoğunlukla ağaç direklerin bulunduğu gözlerden kaçmıyor. Ağaç direklerinse çoğunun içi çürümüş, eğilmiş, yıkılmak üzere. Bazı yerlerde ise yola çok yakın sarkmış olan elektrik tellerine kamyonlar geçerken takılıyor. En kötüsü ise ağaçların ve ormanın içinden geçen teller. Teller her an ağaçların dallarıyla temas halindeler. Her an yeni bir orman yangını çıkabilir.

Mahalle halkı bu konudan haklı olarak yakınırken yetkililerse ilgisizliklerini korumaya devam ediyorlar. Mahalle sakinleri yaklaşık bir yıldır bu sorunu yetkililere ilettiklerini, ekiplerin gelip incelediklerini, programa aldık, bakacağız diyerek gittiklerini ve baştan savıldıklarını iddia ettiler. Aşağıdaki fotoğraflarda Demirtaş merkezde bulunan Rendeler sokakta su deposuna doğru giden elektrik hattı şebekesini görüyorsunuz. Yorumu siz değerli okuyucularımıza bırakıyor buradan da yetkililerin acilen bu konuya el atarak ağaç direkleri değiştirmesi gerektiğini hatırlatıyoruz, değilse ilk fırtınada yine yangın çıkabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir