Alanya'da videoyu yayan öğrencinin hırsızlığı çıktı

Alanya'da videoyu yayan öğrencinin hırsızlığı çıktı
Alanya'da otel işletmecisiyle tartıştığı videoyu sosyal medyaya yayan Üniversiteli öğrenci S.A, 5 kız arkadaşıyla ekim ayında bir iç çamaşırı mağazasından hırsızlık yaptıkları ortaya çıktı. S.A polis karakolunda hırsızlık yaptığını itiraf ettiği ve pişman olduğu ücretlerini ödemeyi kabul ettiği ortaya çıktı.

ÖZEL HABER: MEHMET AL

Alanya'nın Tosmur Mahallesi'nde yurt olarak kullanılan apart otelde, işletmecinin odasına girdiği kız öğrenci ve yanındaki arkadaşıyla tartıştığı video, sosyal medyada tepki çekti. Görüntülerde otel işletmecisi İsmail Ak'ın üniversite öğrencisi 18 yaşındaki S.A.'nın odasına girdiği ve dışarıdan başka bir kız öğrenci aldığı iddiasıyla kız öğrenciyle tartıştığı ve bağırarak üzerine yürüdüğü yer aldı.

İÇ ÇAMAŞIR HIRSIZLIĞI KAMERADA
Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, "İlgili şahısların ifadeleri alınıyor, konu yakın takibimizde" dedi. Konuyla ilgili son çıkan ayrıntı ise şaşırttı. S.A.'nın üniversiteli 5 kız arkadaşıyla ekim ayında Şekerhane Mahallesi'ndeki bir iç çamaşırı mağazasından hırsızlık yaptıkları ortaya çıktı. 6 Kasım 2019'da güvenlik kameralarından tespit edilen 6 kız, kaldıkları apart otelde polis tarafından gözaltına alındı. İsmail Ak da olayı doğrulayarak, hırsızlık sonrası diğer öğrencilerin isteğine rağmen acıyarak öğrencileri otelden çıkartmadığını söyledi.

OLAYIN GEÇMİŞİ
6 Kasım'da Alanya'da 6 Üniversiteli kızların bir iç çamaşır mağazasında hırsızlık yaptığı güvenlik kameralarından tespit edilmesi üzerine kaldıkları apart otelde yakalanarak göz altına alınarak karakola götürüldüler.

Olay 20 Ekim tarihinde gerçekleşen hırsızlık Şekerhane Mahallesi'ndeki bir içi çamaşır mağazasına giden 6 üniversiteli kızlar Sütyen, Kazak, İç çamaşırları kabin içersinde çantalarına koyarak gittikten sonra mağaza çalışanları tarafından şüphelenmesi sonucunda güvenlik kamarelarını inceleyen mağaza müdürü güvenlik kamera görüntüleriyle birlikte  hırsızlık yapan 6 Üniversiteliden şikayetçi olmak için Cumhuriyet Polis Merkezine gitti.

6 KASIM GECESİ 6 KIZ ÖĞRENCİ GÖZALTINA ALINDI
Cumhuriyet Polis Merkezi ekipleri güvenlik kameralarını inceledikten sonra 6 Kasım akşamı saat:21:00 de hırsızlık yapan 6 Üniversiteli kızların Tosmur Mahallesi'ndeki bir apart otelde kaldıklarını tespit etti polis 6 Üniversiteli S.A, F.N.A, S.M,İ.B,M.Ç,ve H.K.D, yakalanarak gözaltına alındılar.

Cumhuriyet Polis Merkezinde ifadeleri alınan Üniversiteli kızlardan F.N.A mağazadan hiç bir şey almadığını söylerken 5 üniversiteli kızlar ise yaptıklarından pişman olduklarını zararını ödeyeceklerinin söylemesi üzerine Savcılık talimatıyla Üniversiteli kızlar serbest bırakıldı.