Alanya'da Mezarlıklara tabela dikiliyor ama temizlenmiyor

Alanya'da Mezarlıklara tabela dikiliyor ama temizlenmiyor
Alanya'da Mezarlıklara tabela dikiliyor ama temizlenmiyor. Manavgat, Finike ve Antalya'nın diğer ilçelerinde mezarlıklarda temizlikler başlarken Alanya'da ne hikmetse bu yönde herhangi bir çalışma henüz başlamış değil..

Alanya'da vatandaş tepkili. Mezarlıklara tabela dikiliyor ama temizlik yapılmıyor diyen vatandaşlar, "mezarlıkları pislik götürüyor" dediler. Manavgat, Finike ve diğer ilçelerde mezarlıklarda temizliklerin başladığını görüyor, okuyoruz diyen vatandaşlar, henüz Alanya’da temizlikle alakalı bir iş yapılmıyor, anca tabela dikiyorlar dediler.

Kestel Hanönü mezarlığı ve Mahmutlar merkez mezarlığı gibi merkez konumundaki mezarlıkları bile pislik götürüyor diyen vatandaşlar şikayet etmekten ve talep etmekten artık bıktıklarını belirttiler. Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni ve Alanya Mezarlık hizmet birimini göreve davet eden vatandaşlar dertlerine çözüm bulamazlar ise konuyu ulusal medyaya taşıyacaklarını ilettiler.

Bizde Alanya Medya olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni, Alanya Hizmet birimini ve Mezarlık Müdürlüğünü göreve davet ediyor, kamu hizmeti olan asli görevlerinizi artık yerine getirmenizi temenni ediyoruz.

KESTEL HANÖNÜ MEZARLIĞI

MAHMUTLAR MERKEZ MEZARLIĞI

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir