"Vasiyet" ilgiyle izlendi

"Vasiyet" ilgiyle izlendi
Atatürk'ün çocukluk dönemini anlatan Vasiyet isimli oyun ALTSO salonunda seyirci ile buluştu.

Haber: Zeki Demir
Yazar oyuncu, belediye meclis üyesi Okan Onur'un hazırlayıp sahnelediği tek kişilik Vasiyet isimli oyun, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası seminer salonunda sahne aldı. Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi'nin organize ettiği etkinliğe katılanlar, görseller ve videolarla süslenmiş oyunu ilgiyla izlediler.

Zonguldak Devrek Belediyesinde belediye meclis üyesi olarakda görev yapan genç oyuncu Okan Onur un sahne performansı büyük alkış alırken, bazı izleyiciler zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı.

Oyundan sonra yazar oyuncu Okan Onur, Atatürk'ün çocukluk dönemini anlatan oyunun içeriğini geniş olarak anlatan, Vasiyet isimli kitabının imza gününü de gerçekleştirdi. 

Türkiye turnesi yapan oyun, 41. oyunu Alanya da oynadı ve bir sonraki oyun için Manisa ya hareket edildi. Oyunu izleyenler, " kırkbir kere maşallah " deyip beğenisinide ifade etti. Yazar oyuncu Okan Onur'u plaket ile ödüllendiren ADD Alanya Şube Başkanı Zuhal Sirkeli, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün çocukluk dönemini anlatan anlamlı oyunu Alanya da Atatürkçü izleyici ile buluşturdukları için mutlu olduklarını ifade etti. 


 
 

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir