Serdar Ortaç'tan Olay Yaratan İtiraf: "Sinir Krizi Geçirmiştim!”

Serdar Ortaç'tan Olay Yaratan İtiraf: "Sinir Krizi Geçirmiştim!”
Sosyal medya arenalarında geçtiğimiz dönemde sıkça karşımıza çıkan popüler şarkıcı Serdar Ortaç, son zamanlarda yaptığı çarpıcı açıklamalarla adından sıkça söz ettiriyor.

Özellikle canlı yayınlar aracılığıyla takipçileriyle buluşan Ortaç, en son gerçekleştirdiği bir yayında eski eşi Chloe Loughnan'ı hedef alarak oldukça sert ifadeler kullanmıştı.

Ünlü isim, son düzenlediği canlı yayınlarında sahne dışındaki hayatına dair samimi ve çoğu zaman çarpıcı itiraflarda bulunarak gündeme gelmekte. Serdar Ortaç, yayınlarının birinde eski eşi Chloe Loughnan ile ilgili bir soru üzerine oldukça çarpıcı ve dikkat çekici ifadeler kullanarak izleyenleri şaşırttı. O anın ardından, sosyal medya platformları adeta bu açıklamalarla çalkalanmaya başladı. Ünlü şarkıcının eski eşi hakkında yaptığı bu çıkış, izleyenlerin tepkisini çekti.

Tüm Kadınların Tepkisi Çekti

Son günlerde TikTok platformunda düzenlediği canlı yayınlarla adını duyuran ünlü popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamalarla sosyal medyanın gündemine oturmuştu. 53 yaşındaki Ortaç'ın kadınlara dair sarf ettiği sözler büyük tepkilere yol açmış, ayrıca olaylı bir şekilde ayrıldığı eski eşi Chloe Loughnan'a yönelik de çarpıcı ifadeler kullanmıştı.

"Her şey eşitlik diye diye başımıza geldi. İpleri kadınlara bu kadar fazla vermeyin; erkeklere yazık" şeklinde konuşan Ortaç, açıklamalarına şu şekilde devam etmişti:

"Eski karıma tüm kontrolü ben verdim, ne oldu? İki göğsü var diye, işte o kadar." diyerek arada küfürlü ifadeler de kullanmıştı.

Ünlü popçu Serdar Ortaç'ın TikTok üzerinden yaptığı bu çarpıcı açıklamalar, hem kadınlara yönelik söylemleriyle hem de eski eşi Chloe Loughnan'a hitaben kullandığı sözleriyle geniş çevrelerden büyük yankı uyandırdı ve büyük tepki çekti.

Sinir Krizi Geçirmiş Olamaz Mıyım?

Chloe Loughnan nişanlısıyla birlikte Nişantaşı'nın sokaklarında görüntülendi. Eski eşi Serdar Ortaç'ın kendi hakkında yaptığı açıklamalar hatırlatıldığında, Loughnan şu sözleri dile getirdi:

"Ben yorum yapmak istemiyorum. Sanırım özel hayatında bazı sıkıntılar yaşıyor, bu yüzden böyle şeyler söyledi. Benim Türkçem, ona cevap vermek için yetersiz kalıyor, aksi halde oldukça etkili bir cevap verirdim. Söyledikleri sadece benim için değil, tüm kadınlar için keskin ifadelerdi."

Serdar Ortaç ise söylediği sözlere yönelik şöyle bir açıklamada bulundu:

"Chloe nerede bilemem, artık onunla ilgili soru sormayın. Boşanalı yıllar oldu. O gün arabada inanılmaz bir sinir krizi geçirdim ve belki de bu yüzden öyle konuştum. Kimse sinir krizi geçiremez mi, sonuçta ben de bir insanım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.