Deniz Çakır'a Merak Edilen Evlilik Sorusu ve Çok Konuşulan Cevabı

Deniz Çakır'a Merak Edilen Evlilik Sorusu ve Çok Konuşulan Cevabı
Özellikle yaprak dökümü dizisindeki Ferhunde karakteri ile dikkat çeken Deniz Çakır daha sonrasında da pek çok başarılı projede yer almıştı.

Geçtiğimiz günlerde Etiler’de bir banka çıkışı görüntülenen oyuncu şaşkınlığını gizleyemedi. Muhabirleri bir anda karşısında gören ünlü oyuncu Deniz Çakır evlilik sorusuna da cevap verdi.

Pek çok dizi ve film projesinde yer alan ünlü oyuncu Deniz Çakır hem güzelliği hem de yeteneği ile yıllardır dikkatleri üzerine çekiyor. Pek çok hayranı bulunan güzel oyuncu uzun zamandır Bilgehan Baykal ile birlikteliğini sürdürüyor. 10 Eylül'de evleneceği söylenen çifte merak edilen bu konu soruldu.

Sorulara Sessiz Kaldı

Evlilik konusunda sessiz kalan güzel oyuncu daha sonra ticari taksi binerek uzaklaştı. Yaprak dökümü dizisi ile yıldızlı parlayan Deniz Çakır Daha sonrasında da pek çok başarılı diziye imza atmaya devam ettim. İffet, masumiyet, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz gibi pek çok dizide başrolü canlandıran Deniz Çakır güzelliği ile de yıllardır dikkatleri üzerine çekiyor.

bilgehan-baykal-ile-ask-yasayan-deniz-cakira-evlilik-sorusu-456x1024.jpg

41 yaşındaki güzel oyuncağım oynadığı film ve dizilerle pek çok kişinin hayranlığına ulaşmıştı. Şimdilerde nikah masasına oturmaya hazırlanan Deniz Çakır 10 Eylül’de evleniyor. Bilgehan Baykal ile uzun süredir birliktelik yaşayan Deniz Çakır bu birlikteliği evlilikle taçlandırmaya hazırlanıyor. Nikah hazırlıkları sürerken Deniz Çakır geçen gün görüntülendiği Etiler’de soruları sessiz kalmayı tercih etti.

Evlilik Hangi Tarihte

Deniz Çakır ve Bilgehan Baykal 10 Eylül tarihinde nikah masalına oturmaya hazırlanıyor. Nikah hazırlıkları devam ederken Deniz Çakır’da Etiler’de görüntülenirken bankada işlerini hallederek ticari taksiye binerek uzaklaştı.

Nikah hazırlıklarının yanı sıra birlikleri uzun süredir devam eden Deniz Çakır özellikle hayranları tarafından yeni bir projede yer alıp yer almayacağı da merak konusu oluyor. Özellikle birkaç sezon önce yer aldığı masumiyet dizisiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Şimdilerde henüz netlik kazanmasa da yakın zamanda bir projede yer alması hayranları tarafından heyecanla bekleniyor. Güzel oyuncu evlilikle alakalı soruları sessiz bırakırken herhangi bir açıklamada bulunmadı. Etiler'de görüntülenen oyuncu, sevgilisiyle nikah masasına oturmak için hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.