Britney Spears'ın çılgın boşanma partisi! Sosyal medya çalkalanıyor

Britney Spears'ın çılgın boşanma partisi! Sosyal medya çalkalanıyor
ABD'li pop yıldızı Britney Spears, 1 yıl önce evlendiği Sam Asghari ile boşanma kararı aldıktan sonra cesur sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Spears, boşanma partisi verdiği ve çektiği cesur videolarıyla gündemde yer aldı.

Britney Spears ve Sam Asghari, 5 yıl süren bir ilişkinin ardından 14 ay önce evlenmişti. Ancak evlilikleri krizlerle dolu geçti ve çift, boşanma kararı aldı. Boşanma sonrası Britney Spears, sosyal medya hesapları üzerinden cesur paylaşımlar yaparak dikkatleri üzerine çekti.

britney-spearsin-cilgin-bosanma-partisi-001.jpg

Öncelikle üstsüz bir şekilde yatakta olduğu anları kaydeden Spears, daha sonra bir erkeğe bacağını yalattığı ve bir grup erkekle poz verdiği videoları paylaştı. Bu paylaşımlarının ardından boşanma partisi verdiği iddia edildi.

Spears, Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafta "Favori çocuklarımı davet ettim ve bütün gece oynadım" ifadelerini kullandı. Bu paylaşım, 42 milyon takipçisi bulunan hesabında geniş yankı uyandırdı.

britney-spearsin-cilgin-bosanma-partisi-001-001.jpg

Britney Spears, 1981 doğumlu ABD'li bir şarkıcı ve müzik ikonudur. Genç yaşlarda müziğe ilgi duyan Spears, Disney programları ve müzik kariyeriyle ün kazandı. Ancak özellikle 2000'lerde yaşadığı kişisel ve hukuki sorunlarla da gündeme gelmiştir. 2021 yılında ise mahkemeye sunulan bir davanın ardından uzun yıllardır devam eden vasisi altındaki hukuki kısıtlamalar kaldırılmış ve Britney Spears yeniden kendi finansal ve kişisel kararlarını verebilecek hale gelmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.