Arseli Kasırgalarla geldi!

Arseli Kasırgalarla geldi!
Arseli söz ve müziği kendisine ait olan yepyeni şarkısı ‘’Kasırga’’yı müzik severlerin beğenisine sunuyor.

Arseli söz ve müziği kendisine ait olan yepyeni şarkısı ‘’Kasırga’’yı müzik severlerin beğenisine sunuyor. Klip çekimi Kadir Kandemir yönetiminde Kadıköy Moda’da bir stüdyoda gerçekleşti. Arseli’nin klip partneri ise Steve Bender isimli Fransız bir genç adam oldu. Yaklaşık 20 saate yakın çekimi süren klip ‘’3 ADIM’’etiketi ile dijital platformlardaki yerini aldı. 

İlk teklisini yayınlayan güzel şarkıcı kendisi ile yaptığımız söyleşide kendi ve parçası hakkında şu sözleri dile getirdi: 

Ben Arseli, Hacettepe Ankara Devlet Konservatuvarı mezunuyum,aslen çerkez kökenliyim.Müziğe çok küçük yaşlarda piano çalarak başladım. Ortaokul,lise ve üniversiteyi konservatuvarda okudum. 2014 yılında Ankara’dan İstanbul’a taşınmamla İstanbul piyasasına adım atmış oldum. Bu süre zarfında birbirinden değerli çeşitli müzisyenlerle çalışma fırsatı yakaladım. Eventler ve seçkin davetlerde Türkiye genelinde büyük sahnelerde solist olarak çalıştım.Kendime ait home studyomda bir çok beste yaptım. Klavye,bas gitar ve davul da çalıyorum bu da işin mutfak kısmına olan ilgimi beslediği için aranje yapmayı da çok seviyorum. Sevdiğim ve ilgilendiğim müzik türleri arasında Deephouse ve Funk var. 

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir