AL-MAH'dan görkemli konser

AL-MAH'dan görkemli konser
Alanya Mahmutlar Müzik Grubu'nun sahneye koyduğu TSM konseri yoğun ilgi gördü, ayakta alkışlandı. 

Haber: Zeki Demir
Kısa adı AL-MAH olan Alanya Mahmutlar Müzik Grubu'nun hazırladığı Türk Sanat Müziği konseri önceki akşam, Alanya Kültür Merkezi, tiyatro salonunda seyirci ile buluştu. Şef Filiz Sezer Çil'in gözetiminde hazırlanan ve sunumu gerçekleşen kırkın üzerindeki koro ve solo eserler büyük ilgi gördü ve ayakta alkışlandı. 

Samsun Belediyesi'nden gelen müzisyenlerinde, müzik aletleri ile katkı sunduğu konsere katılımda oldukça yoğundu. TSM'nin değişik makamlarından seçilen eserler, büyük bir titizlik ve disiplin içinde sunulurken, koro elemanlarının nizami kostümleri de dikkat çekti.
Yaklaşın üç saat süren konseri bayraklar ve Atatürk temalı kravatlarla 'Memleketim' eseri ile tamamlayan AL-MAH Müzik topluluğu alkışlar arasında konseri tamamladı. Koro Şefi Filiz Sezer Çil, yaklaşık üç ay devam eden çalışmaların sonunda sahne aldıklarını ifede edip katılımcılara ve destek verenlere teşekkür etti. Koro şefi ve TSM sanatçısı Filiz Sezer Çil, aynı heyecan ve istekle yeni konser programı için çalışmaya davam ettiklerini ifade etti. 

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir