Antalya'da Ramazan'a özel çocuk gösterisi takvimi açıklandı

Antalya'da Ramazan'a özel çocuk gösterisi takvimi açıklandı
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından her sene düzenlenen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında 2024 yılının takvimi açıklandı.

Tüm yurtta olduğu gibi Antalya'da da Ramazan etkinlikleri tüm hızı ile devam ederken Antalya Büyükşehir Belediyesi bu sene de özel etkinlik takvimini yayımladı. Takvim içerisinde Ramazan ayının ruhuna uygun olarak çocuklar için geleneksel Ramazan oyunu olarak İbiş ile Ustası oyunu yer aldı.

ANTALYA'DA RAMAZAN ETKİNLİKLERİ 2024 TÜM HIZI İLE SÜRÜYOR!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Geleneksel Ramazan Şenlikleri, her akşam farklı bir etkinlikle devam ediyor. Antalyalılar, Karaalioğlu Parkı içerisinde düzenlenen etkinlik öncesi, Büyükşehir Belediyesinin Atatürk Spor Salonu’nda verdiği iftar sofrasında oruçlarını açıyor. İftarın ardından Karaalioğlu Parkı içerisinde kurulan Ramazan çarşısı ve etkinlik alanında buluşan vatandaşlar, “Orta Oyunu” ile Ramazan nostaljisi yaşıyor.

ramazan-etkinligi.jpg

Düzenlenen etkinlikler kapsamında çocuklar için balon şovuna da yer verilirken yine çocuklar için orta oyunu da sahnelenecek. İbiş ile Ustası oyunu ile çocuklara Ramazan ruhu aşılanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir