Zamanında 1 tane alıp köşeye atan milyoner oldu! Tanesi tam 2 milyon 129 bin TL oldu

Zamanında 1 tane alıp köşeye atan milyoner oldu! Tanesi tam 2 milyon 129 bin TL oldu
Vatandaş en karlı yatırım aracını aramaya devam ederken zamanında 1 tane alıp köşeye atan milyoner oldu! Tanesi tam 2 milyon 129 bin TL oldu...

Zamanında 1 tane alıp köşeye atan milyoner oldu! Tanesi tam 2 milyon 129 bin TL oldu - Enflasyonda yaşanan yükseliş yatırım araçlarında da sert yükselişe neden olurken parasının değerini korumak isteyen kişiler en karlı yatırım araçlarını araştırmaya devam ediyor.

Süreçte yatırım araçları dalgalı seyrederken son dönemde en hızlı yükselişi yaşayan iki yatırım aracı altın fiyatları ve kripto para birimleri oldu. Bitcoin yakaladığı hızlı yükselişle bir kere daha yatırımcıların tüm dikkatini üzerine çekerken zamanında bitcoine yatırım yapan kişiler milyoner oldu. İşte bitcoinde yaşanan son gelişmeler...

BİTCOİN'DE SON DURUM NE, 1 BİTCOİN KAÇ TL / DOLAR OLDU?

Haftayı sert düşüşlerle karşılan ve yatırımcıların üzen Bitcoin'de yeni gelişme yaşandı. ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faizleri sabit tutmasından sonra Bitcoin yeniden yükselmeye başladı. Bitcoin 66 bin 400 dolar seviyesinde seyrediyor. Ekim 2023’e 28 bin doların altında giren Bitcoin, yılı 42 bin 141 dolarla kapatmıştı. Bitcoin ocakta, ABD’nin spot Bitcoin ETF’lere onay vermesiyle 48 bin 700 dolar seviyesini bile görmüştü. Sonrasında dalgalanan Bitcoin ocak ayında 40-48 bin dolar arasında seyretmişti. Fed, ocaktaki toplantısında faizi sabit bırakmış, sonrasında da ‘indirim sinyali’ vermişti. Fed’in kararından önce 43 bin 700 dolar seviyesinde bulunan Bitcoin 41 bin 900 dolar seviyesine kadar düşmüştü.

bitcoin-kac-dolar.jpg

Bitcoin yaşadığı yükselişin etkisiyle 2 milyon 129 bin liraya ulaşırken zamanında 1 bitcoin alan kişiler bugün tek bir yatırımla milyoner olmuş oldular. Bitcoin'de yaşanacak yönü merkez bankalarının politikaları ve uygulanacak kripto para yasakları ve düzenlemeleri belirlenecek.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir