Yücel’den tahliye olacak mahkumlara ilk jest geldi!

Yücel’den tahliye olacak mahkumlara ilk jest geldi!
Yeni infaz yasasının yürürlüğe girmesiyle ülke genelinde cezaevlerinden tahliyeler yapılmaya başladı. Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi'nden tahliye edilecek mahkumlar için de Belediye Başkanı Adem Murat Yücel otobüs tahsis etti. Alanya’da kaç mahkumun tahliye edileceği konusunda ise henüz bir açıklama yok.

Alanya Belediyesi tarafından mahkumlara tahsis edilen otobüs, Mahmutlar’daki L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan bugün ve yarın tahliye edilecek Alanyalı mahkumları evlerine, şehir dışındaki kişileri de Otogar’a kadar taşıyacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Türkiye’de 90 bin mahkum bugün itibariyle tahliye edilecek. Bu kapsamda Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan mahkumlardan bazıları da tahliye edilip evlerine gönderilecek. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tahliye edilecek mahkumlar için otobüs tahsis etti. Alanya’da ikametgah eden mahkumları Alanya’daki evlerine bırakacak olan Alanya Belediyesi, şehir dışında kalanları da Otogar’a kadar götürecek.

ALANYA’DA KAÇ MAHKUM TAHLİYE OLACAK?
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 7 gün süren görüşmelerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanarak yürürlüğü giren yeni infaz düzenlemesinin hemen ardından tahliyeler başladı. Türkiye genelinde 90 bin hükümlünün tahliye edilmesi beklenirken, Alanya’da bu sayının kaç olacağı konusunda henüz açıklama yapılmadı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir