YENİ Felaket yeni insan zararı ziyanı VİRÜSE hazır olun

YENİ Felaket yeni insan zararı ziyanı VİRÜSE hazır olun
İnsanlığı zor günler bekliyor ve belki de bu daha önce bizi mahveden o korona yani covid virüsü geldi pek çok insanımızı aldı götürdü. Şimdi ise kapıda yeni bir düşman daha belirdi yeni bir virüs düşmanı daha var. Söz konusu virüs hayvanlardan başlayıp insanlığa doğru yönelecek işte ayrıntılar.

İnsanların haklı telaşı boşa çıkmıyor ve önce hayvanlarla perdeyi açacak olan bu yeni tür VİRÜS sonrasında insanlığında tam anlamıyla baş belası olarak gelmeye hazırlanıyor ve uzmanlar ise şu şekilde görüş belirtiyor.

Bilinen ismiyle H5N1 olarak isimlendirilen bu yeni tür virüs kuşlardan ineklere geçmekte olan bir tür hastalık durumunda. Bu endişe verici yeni dünya hastalığı ise bu şekilde yayılarak insanları insanlığı da tehdit etmeye başlamış durumdadır.

Günümüz insanının endişe içinde kalmasına sebep olabilecek boyuttaki bu virüsün hastalığı ineklerden başlayarak giderek tüm memelilere yayılabileceği düşünülmektedir. Son yapılan çalışmalara göre ise virüs memelilerde daha fazla adaptasyon gösterebiliyor. Uzman görüşler ise insana bulaşma ihtimallerini artırdığına yer veriyor.