Yeni araçlar hizmete başladı

Yeni araçlar hizmete başladı
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, üç sıkıştırmalı ambalaj atığı toplama ve iki ambalaj taksiyi daha Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün hizmetine sundu.

Alanya Belediye binasının arkasında gerçekleşen törende 5 geri dönüşüm aracı hizmete girdi. Düzenlenen törene Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kurum müdürleri ve davetliler katıldı. Korona virüs salgını sebebiyle sosyal mesafe kuralına dikkat edilen törende, araçların Alanya’ya hayırlı bir şekilde hizmet etmesi için dua edildi. Törene katılım sağlayan davetlilere yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu. Kurdele kesiminin ardından araçları bizzat kontrol eden Başkan Yücel, kontrollerin ardından direksiyon başına geçti.

Başkan Yücel, "Türkiye’nin en kapsamlı geri dönüşüm tesisleri ve geri dönüşüm araç filosuna sahip olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu kapsamda 30 olan geri dönüşüm araç sayımızı 3 sıkıştırmalı ambalaj atığı toplama aracı ve 2 ambalaj taksi daha ekleyerek 35'e çıkardık. Bunun yanında 2 adet Mobil Atık Getirme Merkezi'ni de hizmet ağımıza kattık. Duasını gerçekleştirdiğimiz araçlarımız, Şehrimize hayırlı olsun. Destekleri için başta Zortaş ve Alanya Geri Dönüşüm’e teşekkür ediyorum. Temiz bir çevre, temiz gelecek için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir