TC kimlik numarasına en fazla 50 bin TL yatacak!

TC kimlik numarasına en fazla 50 bin TL yatacak!
TC kimlik numarasına en fazla 50 bin TL yatacak!

Bayram önü nakde sıkışan kişilere bekledikleri iyi haber son dakika geldi. TC kimlik numarası olan kişilere yönelik olarak yapılan açıklamada 50.000 TL ve üzeri tutarda kredi müjdesi verildi. 36 ay vadeli kredi çekmek isteyen kişiler için söz konusu sınır 50 bin TL ile sınırlandırıldı.

Akbank tarafından yapılan açıklamada kampanya koşulları ise şu şekilde açıklandı:

Faiz oranlarının; kredi tutarı, kredi vadesi, müşteri risk skoru ve benzeri nedenlerle kişi özelinde değişebildiğini bilmenizi isteriz. Talep ettiğiniz vade ve tutara göre size özel sunulan faiz oranları hakkında Akbank Mobil ve İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve şubelerimizden bilgi alabilirsiniz.

Akbank tarafından kredi bağlantılı sigorta içermeyen bir sözleşme de teklif edilerek, kredi bağlantılı hayat sigortası sunulması halinde, dilerseniz kredinizi hayat sigortalı veya sigortasız olarak kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Kredi faiz oranlarının sigorta tercihine göre değişkenlik gösterdiğini ve prim ile diğer poliçe şartlarının sigorta şirketlerince belirlendiğini bilmenizi isteriz. 3 ay Ertelemeli kredilerimizi Şubelerimizden, Akbank Telefon Şubesi'nden ve Akbank İnternet veya Mobil'den kullanabilirsiniz. Erteleme dahil ihtiyaç kredilerinde azami vade; 50.000 TL ve altındaki tutarlarda 36 ay, 50.000 TL üzeri 100.000 TL ve altındaki tutarlarda 24 ay, 100.000 TL üzerindeki tutarlarda ise 12 aydır.

Azami kredi vadesi belirlenirken, mevzuatta belirlenen sınırlamalar doğrultusunda müşterinin varsa mevcut kredilerinin bakiyesi de dikkate alınabileceğinden azami vadeler değişebilecektir. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir.

Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizinin tamamı tahsil edilir, normal taksit ödemeleri bir sonraki aydan itibaren başlar.

İsteyen kişiler kredi başvurusunu bankaya şahsen giderek yapabileceği gibi isteyen kişilerde kredi başvuru işlemlerini Akbank internet şubesi ve mobil şube uygulama üzerinden yapabilecekler...

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir