Tarım Orman Bakanlığı 18 yaş üstü yeni işçi alımı müjdeledi

Tarım Orman Bakanlığı 18 yaş üstü yeni işçi alımı müjdeledi
Orman bakanlığı yeni personellerini almak için girişimde bulundu ve özellikle 18 yaş üstü yeni personel alımı kesinlikle heyecan verici şekilde sürüyor işte detaylar.

Tarım ve Orman Müdürlüğü KPSS istenmeksizin 18 yaş üstü 250 personel alacak. Başvurular Tillo, Pervari, Eruh, Baykan, Kurtalan, Şirvan kaymakamlıkları ve Siirt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne yapılacak. Kontenjanlar Tilloya 25, Pervari'ye 65, Eruh'a 30, Baykan'a 50, Kurtalan'a 40, Şirvan'a 10 ve Siirt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne 30 kişidir. Adayların öğrenci olmaması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, TYP katılım koşullarını karşılaması ve 18 yaşından büyük olması gerekmektedir.

Başvurular TYP Başvuru Numarası ile 9 Haziran 2024'e kadar yapılabilir. 18 yaş üstü ve KPSS istenmeden 250 personel alımı yapacak. Başvurular Tillo, Pervari, Eruh, Baykan, Kurtalan, Şirvan kaymakamlıkları ile Siirt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne yapılacak. Adaylar açık öğretim hariç öğrenci olmamalı, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalı ve TYP katılım koşullarını karşılamalı.

TYP Başvuru Numarası ile yapılacak başvurular için son tarih 9 Haziran 2024. Alımda kontenjanlar Tillo Kaymakamlığı 25, Pervari Kaymakamlığı 65, Eruh Kaymakamlığı 30, Baykan Kaymakamlığı 50, Kurtalan Kaymakamlığı 40, Şirvan Kaymakamlığı 10, Siirt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü 30 kişi olarak dağıtılmıştır.