Tanınmış müteahhit Oktay Cebeci vefat etti

Tanınmış müteahhit Oktay Cebeci vefat etti
Alanya’da inşaat sektörünün duayenlerinden, Corendon Alanyaspor Asbaşkanı, Cebeci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, hayırsever işadamı Oktay Cebeci amansız hastalığa yenik düştü. Cebeci'nin vefatı sevenlerini şok etti..

Alanya’ya 1982 yılından bu yana estetik ve kaliteyi aynı anda sunan inovatif projeleri ile katkıda bulunan, kendini kanıtlamış köklü aile şirketi Cebeci İnşaat'ın yönetim kurulu başkanı Oktay Cebeci'yi kaybettik.

Aynı zamanda bir hayırsever olan Cebeci, CorendonAlanyaspor Asbaşkanı olarak görev yapıyordu. 6 ay önce rahatsızlanan Alanya'nın sevilen müteahhidine 'Pankreas Kanseri' teşhisi konuldu. O günden bu yana tedavisi Antalya'da süren Cebeci, ameliyat da edildi. Ancak kurtarılamayarak binlerce sevenini şok etti.

OKTAY CEBECİ KİMDİR?

Oktay Cebeci, Cebeci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı. Kayseri'de 10 yıl konut üretip sattıktan sonra rotasını Alanya'ya çeviren Oktay Cebeci, Cebeci İnşaat'ı 1982 yılında Alanya'da kurdu.

Cebeci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Cebeci'nin mühendis olan büyük oğlu Ahmet Cebeci ile mimar ve strateji uzmanı küçük oğlu Ayhan Cebeci, yardımcıları olarak görev yapıyorlardı.

Ticari ve turistik proje inşaatlarında uzmanlaşan Cebeci İnşaat, daha çok Alanya'da inşa ettiği villa, apartman ve otellerle biliniyor.

Cebeci İnşaat'ın başlıca projeleri Villas, Cebeci Kestel, Cebeci Residence, Atlantis Residence, Blue Bay Residence, Alanya Country Club ve Azur

Alanya Medya ailesi olarak merhuma Allahtan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.