Selvinaz gözyaşları arasında defnedildi

Selvinaz gözyaşları arasında defnedildi
Gazipaşa ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonra tedavi gördüğü hastanede 15 ay sonra gözlerini yuman genç kızın beyaz gelinliği tabutun üstünde gelerek kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

1 Aralık 2018 yılında Gazipaşa ilçesinde yaralı taşıyan ambulansa yol vermek isteyen motosiklet sürücüsü Selvinaz Salman'a (21) kamyon çarptı. Samlan'ın kullandığı 07 ADE 339 plakalı motosiklet, Alanya'dan Anamur istikametine seyir halinde olan Nihat Kundakcı yönetimindeki 33 KU 361 plakalı kamyonun altında kaldı. Kendisine yol vermek için ağır yaralanan kızı gören ambulans şoförü aracını kamyonun önüne kırdı. Ağır yaralı Salman'ı alıp hastaneye yetiştirdi. Selvinaz'ın kurtulması için 112 sağılık ekipleri seferber olmuştu.

BEYAZ GELİNLİĞİ TABUTUN ÜZERİNDE GÖTÜRÜLDÜ
Gazipaşalı genç bankacı Selvinaz Salman tedavi gördüğü Alanya Başkent Üniversitesi Hastanesinde önceki gün öğle saatlerinde hayatını kaybetti.
Cenazesi dün hastane morgundan alınarak doğup büyüdüğü Gazipaşa İlçesine götürüldü. Evin önünde helallık alındıktan sonra tabutun üstüne beyaz gelinlikle örtüldü. beyaz gelinliği ile tabutun üzerinde gelen ve sevenlerin omuzunda taşınan cenaze Gazipaşa ilçseinde Koru başı Mezarlığındaki Aile kaprestanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.