ŞAMPİYONLUK Düğümü Saatler içinde çözülecek

ŞAMPİYONLUK Düğümü Saatler içinde çözülecek
Türkiye'de saatler 19.00 olduğunda maçlar başlayacak ve işte o çok beklenen soru da yanıt bulmuş olacak. Peki hangi takım şampiyon olacak, tüm düğüm saat 19 ile beraber çözülmeye başlamış olacak.

2023-2024 Süper Lig sezonunun şampiyonu ile ilgili tahminler, analizler ve mevcut puan durumu göz önüne alındığında, Galatasaray ve Fenerbahçe en güçlü adaylar olarak öne çıkıyor. Futbol tarihinde çok kez son maçta şampiyonluğun belli olduğu görülmüştür, bugün de o günlerde biri olarak görüldü.

Galatasaray, şu anda ligin zirvesinde bulunuyor ve 37. hafta mücadelesinde Fenerbahçe karşısında alacağı bir puanla şampiyonluğunu ilan edebilir. Bu durumda, Galatasaray 102 puana ulaşarak Süper Lig tarihinin en yüksek puanla şampiyon olan takımı unvanını elde edebilir​. Futbol geçmişte de bugün de çok mucizelere tanıklık etmiştir.

Fenerbahçe ise sezon sonuna kadar mücadeleyi bırakmıyor. Eğer Galatasaray'ın puan kaybı yaşaması durumunda Fenerbahçe'nin de şampiyon olma şansı bulunuyor. Şu anki tahminlere göre Fenerbahçe'nin sezonu 94 puanla tamamlayabileceği öngörülüyor​. Futbolda 90 dakika bitmeden ne olacağı hiç belli olmuyor.

Bu iki takımın dışındaki ekipler arasında ise Beşiktaş ve Trabzonspor daha geride kalıyor. Beşiktaş'ın 76 puanla üçüncü sırada, Trabzonspor'un ise 71 puanla dördüncü sırada ligi tamamlaması bekleniyor​. Fakat Futbol bu ne olacağı hiç belli olmaz.

Süper Lig 2023-2024 sezonu şampiyonluğu büyük olasılıkla Galatasaray veya Fenerbahçe arasında belirlenecek ve Galatasaray, mevcut performansıyla favori olarak görülüyor. Ama 90 dakika bittiğinde tüm gözler şampiyonun kim olduğunu görecek.