Şahin yine sözünü tuttu "Ambulanslar geliyor"

Şahin yine sözünü tuttu "Ambulanslar geliyor"
Başkan Şahin, bölge muhtarlarının talebi üzerine geçtiğimiz ay adı geçen yaylaların sağlık sorunlarının çözümü amacıyla başlattığı çalışmalarda kısa sürede sonuç alarak sözünü tuttu.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Kaplanhanı, Söğüt, Sarımut, Çayarası, Gökbel, Karapınar, Dikmetaş, Çökele, Kadıyakası, Köprübaşı, Gödüre, Gömürgen ve Samsa Yaylalarına hizmet edecek olan 2 Adet Tam Teşekküllü Ambulansın tefrişatının yapıldığını ve resmi işlemlerin ardından en kısa sürede bölgede hizmet vereceğini müjdeledi.

Başkan Şahin, bölge muhtarlarının talebi üzerine geçtiğimiz ay adı geçen yaylaların sağlık sorunlarının çözümü amacıyla başlattığı çalışmalarda kısa sürede sonuç almış ve 2 Adet Tam Teşekküllü Ambulans için Antalya İl Sağlık Müdürü Dr Ünal Hülür ile protokole imza atmıştı. 

ARAÇLAR TAM TEŞEKKÜLLÜ VE 4 ÇEKER
Şahin bugün yaptığı açıklamada da son model ve tam teşekküllü 2 adet ambulansın tefrişatının tamamlandığını şimdi başta TSE kontrolleri ve diğer bürokratik işlemlerin tamamlanmasının ardından en kısa sürede hizmet vermek için bölgeye ulaştırılacağını müjdeledi. Şahin, yıllardır yaylaların ihmal edilen sağlık sorunlarının bu şekilde mümkün olabilecek en iyi şekilde çözüleceğine dikkat çekerek, “Yaz aylarında kalabalık bir nüfusa sahip olan yaylalarımızda acil durumlarda hizmet verecek bir ambulansın yokluğu belki birçok cana mal olmuştu. Şimdi kilit noktalarda 2 adet tam teşekkülü ambulansımız ve sağlık personeli hazır bekleyecek. Bu ambulanslarda hem ilk müdahale yapılacak hem de hasta en hızlı ve modern biçimde en yakın hastaneye ulaştırılacak. Bu araçların yaylalarda en zor şartlarda hizmet verebilmesi için 4 çeker olmasına karar vermiştik. Hayırlı ve uğurlu olsun. Her zaman halkımızın yanındayız. Var gücümüzle gelen talep ve sorunların takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir