Sağlık durumu hakkında bilgi veren Şebnem kendisini bakın kime benzetti

Sağlık durumu hakkında bilgi veren Şebnem kendisini bakın kime benzetti
Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi akademisyenlerinden olan ve lösemiye karşı verdiği savaşla tanıdığımız Şebnem Köseoğlu, kendisini dünyanın en ünlü animasyon dizisi Simpsonlar’a benzetti

Uzun süredir lösemiyle mücadele den Alanya HEP Üniversitesi akademisyenlerinden Şebnem Köseoğlu’nun tedavisi sürüyor. Yaptığı sosyal medya paylaşımı ile tedavisinin zorlu bir süreçten geçtiğini belirten Köseoğlu, sarılığının da arttığını ifade etti. Paylaşımına bir de fotoğraf ekleyen Köseoğlu, fotoğraftaki halinin yakınları tarafından dünyanın en ünlü animasyon dizisi olan Simpsonlar’a benzetildiğini söyledi. “Uzun zamandır zor bir tedavi geçiyorum” diyen Köseoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Reaksiyonlarım artık vücudumu, bedenimi, organlarımı bayağı sardı, sarstı. Elden ayaktan düştüğüm sandalyeyle yaşayıp lavaboya zor gittiğim evreler de var sapasağlam olduğum evreler oluyor… Ciğer toplarını boomerang oyuncak yaparken, şimdi zorlanıyoruz ciğerlerimle ama düzeltiyoruz. Tırnaklarım dökülmeye başladı mesela. Gerçekten çok ağır şeyler geliyor ve geçiyor.
Karaciğer sıkıntılarım ve sarılığım oldukça sıkıntılı durumda. Ama en çok da onu bekliyoruz. Kanımın toplanıp fotoferez ile bana ilaçlanıp bana geri verildiği tedavim de diğerleri gibi olması gerektiği şekilde ilerliyor. Ağrı bandım yanımda yapışık. Ama her ihtiyacımda doktorlarım, hemşirelerim, porterlarım, özetle sağlık personelimin tamamı, hatta neredeyse sağlık personeli kadar uzmanlaşmış ailem 7 / 24 elimi bırakmıyor. Gözlerimin sağlığı için gözlüklerimi de çıkaramıyorum fotolarda görüyorsunuz ciğer makinem ile birlikte. Pembe giyince sarılığım iyice ortaya çıktı. Ama Meltem Köseoğlu bombayı patlattı. Tam bir Simpson olduğumu keşfetti canim @meltemmkoseoglu. 3-4 gündür bakıp bakıp kahkaha atıyoruz ailece fotoğrafa. Bence siz de atmalısınız sürekli. Özetle başımıza ne gelir, ne gider bilemediğimiz bir süreçteyiz. Ama biz ailece renklendirmeye çalışıyoruz her şeyi. Ama dualarınıza, göndereceğiniz gök kuşağı renklerine hep ihtiyacım var. Sürprizli hediyelere de hiç hayır demem biliyorsunuz. En başından dediğim gibi, en ufak ah vah diyen, beni silebilir. Siz bana hep güzel pembe dileklerinizi gönderin. Diğerleri hadi cuf cuf. Sakın ailemi aramayın, darlamayın. Sadece güzel, keyifli şeyler konuşabilirsiniz.”