Okurcalar’daki mescit inşaatı devam ediyor

Okurcalar’daki mescit inşaatı devam ediyor
Alanya’nın Okurcalar Mahallesi’nde hayırseverler tarafından mezarlık içine yaptırılan mescit çalışmaları devam ediyor. Ustaların hızlı bir şekilde yürüttükleri inşaatta hayırsever bir vatandaş tarafından ustalara yaptıkları ikram gönülleri fethetti.

Alanya'nın Okurcalar Mahallesi’ndeki mezarlığa yapılan mescit çalışmaları devam ediyor. Hayırseverlerin yardımı ile yapılan mescit için Okurcalar Muhtarı Hasan Emiroğlu ve işçiler aralıksız çalışarak mescidi yetiştirmeye çalışıyorlar.

"İKİ KATLI OLACAK"
Yapılmakta olan mescitle ilgili bilgiler veren Muhtar Emiroğlu, “Hayırseverlerin yardımları ile yapılan mescit inşaatımız sürüyor. Mescidimiz iki katlı olacak. Birinci katında şadırvan ve tuvaletler olacak. İkinci katında ise mescit olacak. Mezarlığa gelen vatandaşlarımız hem abdest, hem tuvalet ihtiyaçları da karşılanacak” dedi.

İŞÇİLERE MORAL OLDU
Alanya’nın tanınmış markalarından Sönmez Kasap, çalışmalarına devam eden ustalara dün mangal ziyafeti verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Okurcalar Mahallesi Muhtarı Hasan Emiroğlu “Ustalarımıza moral vermek için böyle bir ikramda bulunan Sönmez Kasap’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir