Mustafa Toklu'dan hakaret içerikli yayınlara sert tepki

Mustafa Toklu'dan hakaret içerikli yayınlara sert tepki
Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu Fransa’daki İslamafobik söylemlere ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakarete sert tepki gösterdi.

BU DÜPE DÜZ ALÇAKLIK

Fransız dergilerinde başlatılan islam düşmanlığının Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un söylemleriyle adeta bir devlet politikası haline geldiğini söyleyen Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Toklu” Fransız Carlio Hebdo Dergisi’nin Peygamberimiz Hz. Muhammed’le ilgili çizimleriyle başlayan İslam düşmanlığına, Fransa Cumhurbaşkanı Macron söylemleriyle adeta destek verdi. Hadsizlik ve alçaklıkta sınırları aşan aynı dergi şimdide Cumhurbaşkanımızı hedef almıştır. Sözde medeniyetin , insan haklarının beşiği, sözde medeni Fransa’nın zihnindeki gün yüzüne çaktırmıştır. Bunun fikir ve basın özgürlüğüyle açıklanabilecek tarafı yoktur. Bu düpedüz alçaklıktır, bu faşist zihniyeti şiddetle kanıyorum dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hedef alınmasının altında yatan gerçeğin başka olduğunun altını çizen Başkan Toklu” Bugün islam coğrafyasının umudu Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye’dir. Türkiye’nin güçlenmesi, büyümesi bunları rahatsız etmektedir. Hazımsızlıkları hadsizliklerini beraberinde getirmektedir. Dünya üzerinde nerede bir mazlum varsa ona uzanan el Türkiye’nin elidir. Nerede bir mağdur varsa onu koruyan Türkiye dir, Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hal böyle olunca, yıllardır ülkeleri sömürü düzeniyle fakirlikten, açlıktan öldüren bu faşist zihniyet dilinin altındaki baklayı çıkarmıştır. Bizlere dinimiz üzerinden saldırıyorlar. Peygamberimiz üzerinden saldırıyorlar, Cumhurbaşkanımız üzerinden saldırıyorlar. Ama artık Türkiye eski Türkiye değildir. Karşılarında otur dedikleri zaman oturan kalk dedikleri zaman bir Türkiye yok. Karşılarında dünya beşten büyüktür deyip dünyada ezilenlerin tek sesi olan Recep Tayyip Erdoğan var”diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan’ın Fransız mallarına boykot çağrısını desteklediklerini bu konuda üzerlerine düşeni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini dile getiren Başkan Mustafa Toklu” Dinimize saldıran peygamberimize saldıran, bütün kutsallarımızı hedef alıp, hedef gösteren, Cumhurbaşkanımıza hakaret eden Fransa’nın ülkemizde satışı olan mallarını en sert şekilde boykot edeceğiz. Onlar Türk mallarını nasıl boykot ediyorsa bizde aynı şekilde onların mallarını boykot edeceğiz. Hemşerilerimizin bu konuda gereğini yapacaklarından hiç şüphem yoktur “ diyerek sözlerini tamamladı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir