Müjde gibi Kampanyaya Rağbet artıyor kolayca ev alabileceksiniz

Müjde gibi Kampanyaya Rağbet artıyor kolayca ev alabileceksiniz
İşte kampanyaların kampanyası gündemde. Vatandaş artık o faiz senin bu faiz benim diye beklemeyecek. Müjde gibi bir kampanya, vatandaşın kolayca en uygun şekilde ev alabilmesini sağlayacak. İşte detaylar.

Türkiye'de ekonomik şartlar belli. Vatandaşın yeni bir ev alması neredeyse bazen imkansıza yakın duruyor. Vatandaş uygun ev alma yollarını araştırırken Emlak Konut GYO yeni bir kampanya ile dikkat çekiyor. Faizler düşecek vade süreleri uzayacak peşin alımlarda yüzde 20 - 25 indirim yapılacak.

İşte tüm bunların gerisinde, vatandaşın artık daha kolay ev sahibi olabilmesi için adımlar atılıyor. Geçtiğimiz yıllarda konut satışlarında rekor rakamlara ulaşıldı. Ev fiyatları fahiş rakamlara çıktı kredi faizleri ise ciddi anlamda yükseldi.

Konut almada en etkili yöntemlerden olan banka kampanyalarında ise en cazibi merak edilirken, tam da bu konuda ilaç gibi gelecek kampanya gündemde. 60 ay vadeli 800.000 TL konut kredisi karşılaştırmaları sıklıkla yapılıyor uygun ev alma yolları araştırılıyor.

Ev almak isteyenler mutlaka bu detaylarda yer alan kampanya hakkında bilgilere sahip olmalı. Uygun Ev Alma Yolları Konut satışlarının düşmesi ve piyasanın durgunluğunu fark eden Emlak Konut GYO harekete geçti. Geçtiğimiz yıllarda çok sayıda kampanya düzenleyen ve sektörün ayakta kalmasını sağlayan şirket yeni bir kampanya hazırlığında.

Kendinize uygun evi almada bu kampanya da yer alan detayları inceleyebilirsiniz. Detayların gün içerisinde açıklanması beklenen Emlak Konut GYO kampanyası ile konut kredisi faizlerinin 1.30 - 1.50 bandına düşmesi ve vade süresinin 72 aya kadar uzatılması tahmin ediliyor.

2024 yılı Türkiye'sinde güzel bir konuta sahip olmak için şu detaylara dikkat diyebiliriz. Şu an bankaların konut kredisi faizleri %2.99'dan başlıyor. Emlak Konut kampanyasında ara ödemeler ve artan taksitlerle vatandaşın konut almasının kolaylaştırılması hedefleniyor. Uygun ev alma yolları arasında öne çıkan Emlak Konut kampanyası ile peşin alımlarda %20 - 25 indirim yapılması bekleniyor.