Mahmutlar Halkının Altgeçitlere Feryadı.

Mahmutlar Halkının Altgeçitlere Feryadı.
Altgeçitler'de biriken pis suların etrafa yaydığı rahatsız edici koku, yerli vatandaşlar ile turistlerin tepkisine yol açıyor.

Haber : Yiğit EYHAN

Geçtiğimiz yıllara nazaran bu yıl bakım, onarım ve temizlik konularında altgeçitlerin ihmal edildiğini ileri süren vatandaşlar, “Geçtiğimiz yıllardaki altgeçitlere bakım, onarım ve temizlik çalışması ne yazık ki bu yıl hiç yok. Önceki yıllarda altgeçitlerde temizlik yapan belediyenin görevlilerini görüyorduk. Daha önce koku oluşumunu önleyici çeşitli tedbirler uygulanıyordu ancak maalesef şimdi altgeçitler ihmal ediliyor. Çoğu kez böcek ölüleri, içki şişeleri, sigara paketleri ve çocuk bezleri bulunan altgeçitler, yarattığı görüntü kirliliği ve yaydığı pis kokuyla birleşince ortaya hiç de hoş bir görüntü çıkmıyor” dediler.

Geçiş yolu üzerinde bulunan altgeçitte aydınlatma olmadığı için özellikle geceleri kullanma konusunda güçlük çektiğini söyleyen vatandaşlar  “En kısa zamanda bu duruma bir çözüm bulunmalı. Vatandaşların can güvenliğini sağlamak için yapılan altgeçitleri akşam saatlerinde kullanmak bir yana, gündüz bile kullanamıyoruz. Şeklinde ifade ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir