Lakadamyalı’dan itfaiye ekiplerine teşekkür ziyareti

Lakadamyalı’dan itfaiye ekiplerine teşekkür ziyareti
ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı , Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Kaan Sağlam yangınlar süresince fedakarca çalışan İtfaiye Müdürü Hasan Çelik ile itfaiye ekiplerine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Alanya’ya sirayet eden yangınların kontrol altına alınması ve söndürülmesinin ardından Başhekim Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı Alanya İtfaiye Gruplar Amiri Hasan Çelik ile bir araya geldi.  Ziyaret esnasında karşılıklı istişarede bulunarak yangın sürecini değerlendirdiler.  Prof. Dr. Lakadamyalı;
"Yangında vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak için canla başla çalışan cesaret ve tecrübeleriyle de yangını kontrol altına alan sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Seferberlik ilan ederek tüm ekiplerinizce göstermiş olduğunuz bu fedakârlığa minnettarız.  Yangın süresince sadece birkaç vatandaşımız dumandan etkilenerek bizlere başvuruda bulundu. Tedavilerini hemen gerçekleştirerek şifa ile ayaktan taburcu işlemlerini gerçekleştirdik.  Manavgat Devlet Hastanesi ve diğer hastanelerimizle de yangın süresince istişare halinde olduk.  Yangından zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sizlere de tekrardan teşekkür ediyoruz” dedi.
Çelik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hasan Çelik:” Doğal afet ve pandemi ile mücadelenizde canla başla çalışmalarınızdan dolayı bizlerde sizlere teşekkür ederiz” diye konuştu.