Kültür Mahallesi’nde bulunan Kafeler Caddesi esnafını denetledi

Kültür Mahallesi’nde bulunan Kafeler Caddesi esnafını denetledi
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Türkiye genelinde uygulanan ‘Dinamik Denetim’ kapsamında Kepez ilçesi Kültür Mahallesi’nde bulunan Kafeler Caddesi esnafını denetledi.

Yapılan denetimde genel olarak esnafın kurallara uyduğunu belirten Yazıcı, kırmızıya dönen Antalya için 'Maske, Mesafe, Temizlik' uyarısı yaparken, “Lütfen en kısa sürede kırmızıdan kurtulup turizm şehrine yakışır bir renkte mavili olalım istiyorum” dedi. Antalya Valisi Ersin Yazıcı, çok yüksek riskli iller grubuna girerek kırmızı renge dönen Antalya’da korona virüs önlemlerine dikkat çekmek adına ‘Dinamik Denetim’ gerçekleştirdi. Kepez ilçesi Kültür Mahallesi’nde bulunan Kafeler Caddesi’nde yaklaşık 15 esnafı ziyaret eden Yazıcı, kafe ve restoranlardaki oturma düzenleri ile çalışanların temizlik kurallarını denetledi. Vali Yazıcı, yeni kısıtlamalar ve ramazan ayı boyunca uygulanacak tedbirler hakkında esnaflarla sohbet etti. Genel olarak esnafın kurallara uyduğunu ve alınan tedbirlerden memnun olduğunu belirten Yazıcı, kırmızıya dönen Antalya’da yoğun bakım doluluk oranlarının yüzde 58 olduğunu söyledi. Yazıcı, ayrıca Antalya genelinde yaklaşık 500 bin kişinin aşı olduğunu belirterek turizm kenti Antalya’nın bir an önce kırmızı renkten mavi renge dönmesi için vatandaşların maske, mesafe, temizlik ve genel pandemi kurallarına uyması gerektiğinin önemine dikkat çekti.
Antalya Valisi Ersin Yazıcı’ya gerçekleştirdiği denetimde, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere eşlik etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir