Karadağ: “Başkan Böcek, Alanya için verdiği sözleri yerine getirdi”

Karadağ: “Başkan Böcek, Alanya için verdiği sözleri yerine getirdi”
CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Alanya için verdiği sözleri yerine getirdiğini söyledi. Karadağ, Alanya’daki hizmet binasının yeni yerine taşınması ile ilgili protokolün yapılmak üzere olduğunu söyledi.

Parti binasında açıklama yapan Coşkun Karadağ, korona virüsün hızla yayıldığına dikkat çekti. Türkiye’de olduğu gibi Alanya’da da pandeminin aile içerisine girdiğini dile getiren Karadağ, bu nedenle çok daha dikkat edilmesi ve tedbir alınması gerektiği uyarısında bulundu. 

“ALANYALILARA MÜJDELEMEK İSTİYORUM”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Alanya için güzel yaklaşımlarda bulunduğunu aktaran Karadağ, “Bunlardan birisi seçimlerde söz verdiği gibi katı atık projesi ve toptancı halinin yapılması. Buradan ek hizmet binasının yapılmasını da Alanyalılara müjdelemek istiyorum. Ticaret ve sanayi odasının yanındaki Alanya Belediyesi’ne ait bir binanın protokolü yapılmak üzere. Büyükşehir belediyesi bütün hizmet birimlerini bu binada toplayarak daha iyi hizmet vermek amacıyla oraya taşınacak. İnşallah önümüzdeki sene bu işlemler de bitmiş olacak. Gülevşen Camii’nin bir an önce ibadete açılması için Böcek’in daire başkanlarına verdiği talimatla beraber burasının kısa zamanda açılacağını tahmin ediyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir