Kalan'dan Başkan Şahin'e Teşekkür

Kalan'dan Başkan Şahin'e Teşekkür
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin ve ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan işbirliğinde hazırlanan Alanya’dan Alaiye kitabının basım süreci tamamlandı.

ALTSO’yu ziyaret eden ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Alanya’nın tarihini anlatan kitabı Başkan Şahin’e takdim etti.  Alanya tarihini anlatan kitabın Alanya için öneminden bahseden Başkan Şahin, “ALKÜ Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Kalan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Aslan’ı odamızda ağırladık. Rektörümüz ile işbirliğinde yürüttüğümüz ortak projemiz olan;  geçmişten, günümüze Alanya’mızı anlattığımız Alaiye’den Alanya’ya kitabımızı rektörümüzden aldık. Alanya tarihinin öğrenilmesi açısından özellikle gençlerimiz ve halkımız için büyük önem arz eden kitabımız ile Alanya’mızın kültürel yapısının devamlılığına katkı sunmaya çalıştık. Nazik ziyaretleri için Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Kalan’a ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erdoğan Aslan’a teşekkür ederim. Alaiye’den Alanya’ya kitabımız hayırlı uğurlu olsun.  Her şey Alanya’mız için” dedi. 

KALAN’DAN BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Rektör Kalan ise ALTSO işbirliğinde Alanya’ya güzel bir eser kazandırdıklarını belirterek, Alanya’nın tarihsel süreci konusunda çok kapsamlı bir çalışma yaptıklarını söyledi. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e yaptığı desteklerden dolayı teşekkür eden Kalan, “Kitabımızın hayata geçmesinde ALTSO Başkanımızın büyük emekleri var. Başkanımıza ve başkanımızın nezdinde yönetimine ve meclis üyelerine teşekkür ederim” dedi.