Kahramanmaraş'ta 7,4 büyüklüğünde deprem!

Kahramanmaraş'ta 7,4 büyüklüğünde deprem!
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaklaşık 30 saniye süren deprem, Türkiye'nin bir çok ilinde olduğu gibi Mersin, Adana, Hatay ve Osmaniye'de hissedildi..

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaklaşık 30 saniye süren deprem, Türkiye'nin bir çok ilinde olduğu gibi Mersin, Adana, Hatay ve Osmaniye'de hissedildi.

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Türkiye'nin bir çok ilinde olduğu gibi Mersin, Adana, Hatay ve Osmaniye'de hissedildi. Deprem yaklaşık 30 saniye sürdü. Çok sayıda bina yıkıldığı bilgisi mevcut.

7 KİLOMETRE DERİNLİKTE OLDU

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem saat 4.17'de, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde gerçekleşti. 7,4 büyüklüğündeki deprem, 7 kilometre derinlikte oldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, VALİYİ ARADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pazarcık'ta yaşanan 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun'u arayarak bilgi aldı.İ

ÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'DAN AÇIKLAMA

Deprem sonrası açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Tüm arama kurtarma ekiplerimizi deprem bölgelerine sevk ettik. Şu an son gelen artçı 6.4 olduğunu arkadaşlar ifade etti. Geçmiş olsun dileklerimi bütün milletimize, ülkemize iletiyorum. En yüksek seviyede alarmı verdik." ifadelerini kullandı.