Kahramanların Emanetleri Projesi

Kahramanların Emanetleri Projesi
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Alanya Sosyal Hizmet Merkezi'nin organize ettiği “Kahramanların Emanetleri” projesi kapsamında 09-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Ulu Önder Atatürk'ü anma ve Anıtkabir'i ziyaret gezisi düzenlendi

Bu cennet vatan için, milletimizin huzur ve güvenliği için hiç düşünmeden canlarını feda eden aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini, kahraman gazilerimizi ve ailelerini Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 81. yılı anma  gününde Ulu Önderi ebedi istirahatgahında ziyaret etmeleri ve o manevi havayı solumaları amacıyla Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Alanya Sosyal Hizmet Merkezi olarak hazırladığımız “Kahramanların Emanetleri” projesi kapsamında 09-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Ulu Önder Atatürk'ü anma ve Anıtkabir'i ziyaret gezisi planladık.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmet Büro Amirliği ve Alanya Sosyal Hizmet Merkezi tarafından düzenlenen Ulu Önder Atatürk'ü anma ve Anıtkabir'i ziyaret gezisine 6 (Altı) görevli personel refakatinde ilçemizde yaşayan 14 (on dört ) şehit ve gazi çocuğu katılmaktadır. 09.11.2019 Cumartesi günü ilçemizden hareket eden çocuklarımızı İlk durakları Konya oldu. Çocuklarımızı Konya İl Emniyet Müdürü Sayın Mustafa AYDIN ve eşi  Gökşen AYDIN hanımefendinin bizzat kendileri karşıladı.

Kahramanların Emanetleri çocuklarımıza Mevlana Müzesi ve Kelebekler Vadisini gezme fırsatını tanıyan ve onları güzel bir şekilde ağırlayan İl Emniyet Müdürü Sayın Mustafa AYDIN'a ve değerli eşi Gökşen AYDIN hanımefendiye çocuklarımız adına teşekkür ederiz.

Çocuklarımız Konya'da verdikleri kısa ama güzel molanın ardında 10 Kasım Ulu Önder Atatürk'ü anma etkinliklerine katılmak ve Ulu Önderi ebedi istrahatgahında ziyaret etmek için Ankara'ya hareket ettiler.