"Kahramanların Emanetleri" Anıtkabir'i ziyaret etti

"Kahramanların Emanetleri" Anıtkabir'i ziyaret etti
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Alanya Sosyal Hizmet Merkezi'nin organize ettiği “Kahramanların Emanetleri” projesi kapsamında 09-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Ulu Önder Atatürk'ü anma ve Anıtkabir'i ziyaret gezisi düzenlendi

Bu cennet vatan için, milletimizin huzur ve güvenliği için hiç düşünmeden canlarını feda eden aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini, kahraman gazilerimizi ve ailelerini Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 81. yılı anma  gününde Ulu Önderi ebedi istirahatgahında ziyaret etmeleri ve o manevi havayı solumaları amacıyla Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Alanya Sosyal Hizmet Merkezi olarak hazırladığımız “Kahramanların Emanetleri” projesi kapsamında 09-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Ulu Önder Atatürk'ü anma ve anıtkabir'i ziyaret gezisi planladık.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmet Büro Amirliğimiz, Alanya Sosyal Hizmet Merkezi  tarafından düzenlenen ve Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun destekleri ve himayelerinde hayata geçirdiğimiz Ulu Önder Atatürk'ü anma ve anıtkabir'i ziyaret gezisine 6 (Altı) görevli personel refakatinde  ilçemizde yaşayan 14 (on dört ) şehit ve gazi çocuğu katılmaktadır. 09.11.2019 Cumartesi günü ilçemizden hareket eden çocuklarımız bu gün Ulu Önder Atatürk'ün manevi huzurundalar projemize desteklerini esirgemeyen Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na  çocuklarımız adına teşekkür ederiz. Çocuklarımız 10 kasım Ulu Önder Atatürk'ü anma programının akabinde Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Ankara Ulus meydanında bulunan I. Türkiye Büyük Millet Meclisi binasını, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesini ve FETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe girişiminde bombalanarak ağır hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yıkılarak Osmanlı ve Selçuklu mimarisinden esintiler akıllı bina konseptinde yenilenen Ankara İl Emniyet binasını ziyaret edecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir