İstanbul Bağcılar'da polis ve motor hırsızları arasında nefes nefese kovalamaca!

İstanbul Bağcılar'da polis ve motor hırsızları arasında nefes nefese kovalamaca!
Bağcılar'da yaşanan hırsızlık olayları hız kesmeden devam ediyor! Plakası olmayan çalıntı motosikletle seyir halinde olan 2 şüpheli polisin dur ihtarına uymayıp polis aracına çarparak yola savruldu. Buna rağmen yaya olarak polisten kaçamaya devam etti.

İstanbul'un Bağcılar İlçesi Ordu Caddesinde 9 Eylül günü gece saat 02.55'te meydana gelen olayda; yüzlerinde kapüşon olan iki şüpheli plakasız bir motosikletle otoyolda seyrettiği esnada, polis ekipleriyle karşılaştı. Polis ekiplerinden kaçmaya başlayan motosikletli şüpheliler, ekiplerinin 'Dur' ihtarına uymayadı. Hızla polis ekiplerinden kaçan şüpheliler, motosikletle polis aracına çarparak yola savruldu.

Yola savrulmalarına rağmen yaya olarak Mahmutbey Mezarlığı istikametine doğru kaçmaya devam ettiler. Şüphelilerden 21 yaşındaki N.Ç. belindeki silaha davrandığı sırada, polis ekipleri tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.

21 yaşındaki şüpheli N.Ç.'nin poliste daha önceden 56 suç kaydı olduğu tespit edildi. Benzer suçlardan kaydı olan diğer şüpheli 22 yaşındaki F.H. de, polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheliler yakalanmasının ardından sağlık tedavileri için hastaneye götürüldü.

Plakasız motosikletin şasi numarası sorgulamasında, Bağcılar’dan düz kontak yapılarak çalındığı da tespit edildi. Motosiklet yeddiemin otoparkına çekildi. Şüphelilerin polis merkezindeki işlemleri sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.