İŞKUR önemle duyurdu, SYDV personel alacak! Başvuru ekranı açıldı

İŞKUR önemle duyurdu, SYDV personel alacak! Başvuru ekranı açıldı
Ömerli ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), yeni personel alımı için başvuruları başlattı. Başvuru için gerekli belgeler ve adaylarda aranan nitelikler belirlenmiş olup, başvurular 7-14 Haziran 2024 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır.

Ömerli ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) personel alımı için başvuruları almaya başladı. Başvuru için gerekli belgeler arasında nüfus cüzdanı fotokopisi son 6 ay içinde çekilmiş 2 fotoğraf yerleşim yeri belgesi 2022 veya 2023 yılı KPSS P3 sınav sonuç belgesi diploma veya mezuniyet belgesi iş deneyim belgeleri özgeçmiş tam teşekküllü sağlık kurulu raporu (mülakatı kazananlardan istenecektir) ve en az B sınıfı sürücü belgesi fotokopisi bulunmaktadır.

Adaylardan ilgili bölümlerden mezun olmaları askerlik görevini yapmış veya muaf olmaları kamu haklarından mahrum olmamaları belirli suçlardan hüküm giymemiş olmaları sosyal iletişim becerisine sahip olmaları ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları beklenmektedir. Başvurular 7 Haziran 2024 ile 14 Haziran 2024 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır ve başvuru sürecinin eksiksiz ve doğru şekilde tamamlanması önem arz etmektedir.