İçişleri Bakanlığı Personel Alımı Sonuçları Açıklandı Mı? Sözlü Sınav Ne Zaman?

İçişleri Bakanlığı Personel Alımı Sonuçları Açıklandı Mı? Sözlü Sınav Ne Zaman?
İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı? Adayların e-Devlet üzerinden 22 - 26 Nisan 2024 tarihleri arasında yapmış oldukları başvuruların sonuçları nereden görüntülenebilecek? Bir aday kaç sözlü sınava dahil olabilecek? Sözlü sınav yeri, tarihi ve saati belli mi?

İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı? İçişleri Bakanlığı, 2024 yılında 1608 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Bunun üzerine çok sayıda başvuru yapıldı. Tamamlanan başvuru sürecinin ardından adaylar heyecanlı bekleyişlerini sürdürüyorlar. Sonuçlar açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak?

İçişleri Bakanlığı Personel Alımı Sonuçları Açıklandı Mı?

İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı? Hayır! 22 - 26 Nisan 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılan başvurular için istihdam edilecek adayların isimleri açıklanmadı. Ne zaman açıklanacağına dair resmi bir paylaşım da yapılmadı.

Sonuçlar açıklandığında, sözlü sınava katılma hakkı elde eden adaylar için sınav yeri, tarihi, saati ve diğer bilgilerin detayları e-Devlet üzerinden İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru linki altından paylaşılacak. Adayın buradan, Başvurularım linkine tıklaması gerekecek.

İçişleri Bakanlığı personel alımı için başvuruda bulunan adaylar, yapmış oldukları tercihler ve KPSS puanları göz önünde bulundurularak, sadece bir il, bakanlık, merkez ve pozisyonu için sözlü sınava girme hakkı elde edecek.