Son Dakika! Alanya için yağmur uyarısı

Son Dakika! Alanya için yağmur uyarısı
Son Dakika.. Dikkat! Meteoroloji'den Alanya ve çevresi için yağmur uyarısı geldi.. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü’ne göre Antalya ve Göller Yöresi parçalı bulutlu, mevzii sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Muğla ve ilçeleri az bulutlu ve açık geçecek.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü’ne göre Antalya ve Göller Yöresi parçalı bulutlu, mevzii sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Muğla ve ilçeleri az bulutlu ve açık geçecek. Hava sıcaklığı sahil kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, iç kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak. Rüzgar, kuzey yönlerden Antalya ve Göller Yöresinde orta kuvvette, yer yer kuvvetlice, Muğla ve ilçelerinde zaman zaman fırtına şeklinde esecek. Rüzgar; kuzey yönlerden Antalya'nın Merkez ve İbradı ilçelerinde, Isparta'nın Eğirdir, Senirkent ve Uluborlu ilçelerinde, Burdur'un Gölhisar ilçelerinde zaman zaman fırtınamsı rüzgar ve fırtına, Muğla ve ilçelerinde fırtına, zaman zaman kuvvetli fırtına şeklinde esecek.

Alanya ve Gazipaşa Hava durumu tahminleri:

Alanya Parçalı bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 38 derece, Gazipaşa ise Parçalı bulutlu, öğle saatleri mevzii sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33 derece olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir