Kanal Antalya Alanya Yayında!

Kanal Antalya Alanya Yayında!
Kanal Antalya Alanya'dan test yayınlarını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi..

Antalya'da uydu üzerinden yayın yapan Kanal Antalya, Alanya ofisini açtı. Alanya'nın yıllardır İL yapılmaması gibi Alanya'dan da hiç bir TV kanalının uydu üzerinden yayın yapmaması Alanyalıların en büyük özlemlerinden birisiydi. Uydu kanalı özlemiyle yaşayan Alanyalıların en büyük hayallerinden birisi olan bu sorun Kanal Antalya'nın Alanya'ya ofis açması ile birlikte son buluyor. Alanya'da yıllardır bu sektörde deneyimli ve tecrübeli bir kadronun öncülüğünde Kanal Antalya Alanya, Alanya'dan test yayınlarını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Gayet başarılı geçen test yayınlarında Türksat uydusu üzerinden, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Alanya Gökbel şenlikleri yayınlandı. Hayati Kaynar ve Tolga Kaynar'ın öncülüğünde açılan Kanal Antalya'nın Alanya temsilciliğinde Alanya'dan ana haber bültenlerini yine ekranların tanınan tecrübeli isimlerinden Vildan Rende sunacak.

Güçlü bir kadro ile geldiklerini ve Alanya'nın yıllardır süren uydu özlemini sona erdireceklerini açıklayan Hayati Kaynar; "Bizi Alanya'nın yaylasındaki mehmet amcada izleyecek, Antalya'daki, Ankara'da ki insanlarda rahatlıkla izleyecek"dedi.

KANAL ANTALYA ALANYA DOP DOLU GELİYOR

Kanal Antalya, Alanya'dan yapacağı yayınlarla yayın akışını zenginleştirecek. Yayınları Turksat uydusu üzerinden tüm dünya izleyecek. Alanya'dan yapılacak olan programlar arasında spor, siyaset gibi programlarında olacağı öğrenildi.

Kanal Antalya'yı izlemek için Turksat uydusu üzerinden 12.034 MHZ, Dikey Polarizasyon, 27500 Sembol Oranı, FEC 5/6 seçmeniz yeterli.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir