Kaçak taşımacılığa Alanya'da geçit yok

Kaçak taşımacılığa Alanya'da geçit yok
Alanya'da Taşımacılık yapan belgeli taşımacıların şikayetleri üzerine Alanya şoförler odası, Antalya büyükşehir zabıta ve Alanya emniyetinden ekiplerinde katıldığı denetimler yapıldı.

Turizimin yoğun olduğu aylarda şikayetlere karşı yapılan denetimlere bir yenisini ekleyen şoförler odası ve Alanya emniyetine Büyükşehir zabıta ekipleride destek vererek Alanya'da buğün geniş çaplı denetim yapıldı.Şoförler odası yetkilileri, emniyet yetkilileri ve Büyükşehir zabıta ekiplerinin titizlikle yaptığı denetimlerde birçok araç bağlandı yanı sıra birçok aracada eksik belgesinden dolayı ihtar ve idari para cezası uygunlandı.Belgeli taşımacılık yapan araç şoförleri ve sahipleri bu uygulamadan memnun olduklarını belirtti özellikle yaz aylarında bu denetimlerin daha sıklıkla yapılması gerektiğini savunarak emeği geçen herkeze teşekkür ettiler.

"Bu Uygulamalar Gerekli"

Uygulama sırasında yoldan geçen vatandaşlarla yaptığımız sohbette bu uygulamar bizim için, çok memnunuz emeği geçen herkeze teşekkür ediyoruz.Emniyetin,Zabıtanın ve odanın uyumlu çalışmaları bizi mutlu etti. Şeklinde açıklamalarda bulundular.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir