Erol Bulut Huzurevinde Aşure Dağıttı

Erol Bulut Huzurevinde Aşure Dağıttı
Süper Lig'in 4. haftasında 15 Eylül Pazar günü Fenerbahçe'yi ağırlayacak olacak Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut,ve beraberindeki teknik ekip Alanya Huzurevini ziyaret ederek aşure dağıttı.

Alanya huzurevini ziyeret eden Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut huzurevi sakinlerine önce aşure dağıttı, Bulut daha sonra ağustos ve eylül ayında doğanlar için gerçekleşen doğum günü etkinliğine katıldı.

Bulut, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Muharrem ayında Alanyaspor olarak huzurevindeki büyükleri ziyaret ederek aşure ikram ettiklerini söyledi. Büyüklerin hayır duasını almaya geldiklerini kaydeden Bulut, "Sağolsunlar bizleri kabul ettiler. Onlara uzun ömürler diliyorum. Güzel bir ortamda yaşadıklarını gördük. Bizi mutlu etti. Elimizden gelen ne varsa büyüklerimizin yanında olarak yolumuza devam edeceğiz." dedi.


BULUT LİG İKİNCİSİYLE OYNIYACAĞIZ

Fenerbahçe müsabakasına yönelik soruya hazırlıklarını her maçta olduğu gibi sürdürdüklerini bildirdi. Rakibin güçlü yanlarını ve zaaflarını iyi bildiklerini aktaran Bulut, şöyle konuştu: "Baktığımızda lig birincisi olarak, lig ikincisi ile oynuyoruz. Bu konumumuzu vermek istemiyoruz ve var gücümüzle pazartesi günü Fenerbahçe karşısına çıkıp, istediğimiz puan ve puanları alarak yolumuza devam etmek istiyoruz."

Maçın kolay olmayacağını iyi bildiklerini söyleyen Bulut, futbolcularının bunun bilincinde olarak o konsantrasyonla çalıştıklarını vurguladı. Önlerinde bir kaç gün daha olduğunu dile getiren Bulut, "Maça baktığımızda detaylar maçın skorunu belirleyecek. İnşallah o detaylar bizden yana olur ve istediğimiz 3 puanı alıp yolumuza devam ederiz." ifadelerini kullandı.


Karşılaşmanın stresten çok kendilerinde heyecan oluşturduğunu vurgulayan Bulut, sonuçta büyük bir takıma karşı oynadıklarını belirtti. "Keşke her hafta büyük takıma karşı maç yapsak, çünkü o maçlarda istek arzu biraz daha farklı oluyor." diyen Bulut, şöyle konuştu: "Rakibimiz iyi bir takım kurdu ama unutmalayım bizim de iyi bir takımız var. Bunu geçen 3 haftada herkese gösterdik. Bunun üzerine de koymak istiyoruz. Elimizde kaliteli futbolcular var. Sadece ilk 11 değil yedekten gelen oyucnular da ilk 11'deki oyuncuları zorluyor. İyi tarafı da bu. O yüzden takımın performansı yukarıya doğru seyrediyor. İnşallah bunu uzun süre devam ettiririz."