Bozuk yollar şoförleri çileden çıkardı

Bozuk yollar şoförleri çileden çıkardı
Bozuk yollar şoförleri çileden çıkardı. Kış aylarında en ufak bir yağışla bile adeta tarlaya dönen Kargıcak yollarında ASAT'ın çalıştıktan sonra önemsemeden kapattıkları derin çukurlar, araç sürücülerini çileden çıkararak tepkilerine neden oluyor.

Haber: Yiğit Eyhan

Alanya'da kış aylarında en ufak yağışta yolar adeta tarlaya dönüyor. Sürücüler, kent merkezindeki tüm yolların bozuk olmasının araçlarının arızalanmasına neden olduğunu belirterek, yetkililere adeta ateş püskürdüler.

Yolların bozuk olmasından dolayı araçlarıyla yol almakta zorlandıklarını belirten araç sürücüleri, yetkililere isyan etti. ASAT ekiplerinin sürekli yolları kazıp gelişi güzel kapatması sonucu Belediye ekipleri yollardaki hangi çukurları kapatacağını şaşırdı. bazı vatandaşlar kaldırım taşlarıyla, bazıları ise küreklerle çukurları doldurarak kapatmaya çalışıyor.

Kış aylarında en ufak bir yağmurda bile adeta tarlaya dönen yollarda oluşan derin çukurlar zamanında kapatılmadığı için sürücüler, bu yollardan geçtikten sonra soluğu sanayi sitesinde, oto tamirhanelerinde ya da oto lastikçilerinde alıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir