Alanya’dan 3 konteyner daha gönderildi

Alanya’dan 3 konteyner daha gönderildi
Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi’nin ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ kapsamında düzenlediği “Bir Konteyner Bir Yuva” temalı dayanışma kermesinden elde edilen gelirle alınan 3 konteyner deprem bölgesine uğurlandı.

Atatürk Kapalı Spor Salonu önündeki uğurlama törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, ilçedeki STK temsilcileri katıldılar. Konteynerlerin alınmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, “Siyasi partilerin kadın kolları, sivil toplum kuruluşları, odalar ve derneklerin katılımıyla ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kermes düzenledik. Kermesten elde edilen gelir ile 3 tane konteyner alındı. 2 tanesini Kahramanmaraş’a gönderiyoruz. Alanya kadınları olarak inşallah depremzedelerin yaralarına bir nebze olsun merhem olabilmişizdir. Önümüzdeki günlerde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 

“YARALARI BİRLİKTE SARMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Yücel de, “Alanya Kent Konseyimiz ile ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ kapsamında düzenlediğimiz “Bir Konteyner Bir Yuva” temalı dayanışma kermesinden elde edilen gelirle alınan 3 konteyneri deprem bölgesine uğurladık. Emeği geçen herkese teşekkürler. Yaralarımızı birlikte sarmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir