Alanya'da Cuma Pazarı çarşambaya alındı

Alanya'da Cuma Pazarı çarşambaya alındı
23 Nisan itibariyle başlayacak olan 4 günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle, Alanya’da kurulan pazarların günleri değiştirildi.

23-24-25 ve 26 Nisan tarihlerinde korona virüs salgını nedeniyle 30 Büyükşehir Belediyesi ve Zonguldak’ta sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Yasak nedeniyle vatandaşların en çok merak ettiği konu ise pazarlardı. Pazar alışverişlerini yaparak yasak günlerine başlamak isteyen vatandaşlara müjdeli haber Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit’ten geldi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit’in yaptığı görüşmeler sonrası; Tosmur Mahallesi’nde kurulan Perşembe Pazarı ile Alanya merkezde kurulan Cuma Pazarı yarına (çarşamba) alındı.

MASKE VE TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI

Alınan bu kararlar için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür eden Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, bugün kurulan Salı pazarı önünde maske ve Tür Bayrağı dağıttı. Hem vatandaşların sağlıkla alışveriş yapmaları için maske dağıtımlarının devam edeceğini belirten Başkan Yiğit, 23 nisan coşkusunun doya doya yaşatılması için de Türk Bayrağı dağıtacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.