2019-2020 Eğitim Ve Öğretim Yılı Hazırlıkları Tamam

2019-2020 Eğitim Ve Öğretim Yılı Hazırlıkları Tamam
Alanya Kaymakamı Sayın Mustafa HARPUTLU başkanlığında öğrenci, okul, okul çevresi güvenliği ve okul servisi ulaşımı güvenliği konularında toplantı yapıldı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, Alanya Jandarma Komutanlığı, Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Gıda Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Sivil Toplum Kuruluşlarının yetkililerinin katıldığı toplantıda Alanya Kaymakamı Sayın Mustafa HARPUTLU "Öğrenci evden çıktığı andan itibaren devletin himayesi altındadır" diyerek bu düsturla gerekli çalışmaları yapın talimatlarını verdi. Katılan kurum yetkililerinden brifing alan  Alanya Kaymakamı Sayın Mustafa HARPUTLU öğrencilerimizin daha güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim alabilmeleri için okullarda, okul çevresinde, okul servislerinin ve okul kantinlerinde gerekli önlemlerin alındığını. Tüm kurumların üstüne düşen görevi yerine getireceklerinden kuşkusu olmadığını beyan etti.
    Alanya Kaymakamı Sayın Mustafa HARPUTLU 2019-2020 Eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilerimize öğretmenlerimize başarılar diledi.