Göktepe'den sigorta uyarısı

Göktepe'den sigorta uyarısı
Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, üreticiye sigorta uyarısında bulunarak,  Ne sıcak hava ne fırtınanın ne zaman geleceği belli olmuyor dedi. Göktepe, yeni tarım sezonunda ise yeni hizmet binasında üreticiye hizmet vermeye başlayacaklarını hatırlattı.

Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, üreticiye çağrıda bulunarak aşırı sıcaklar ve sonrasında rüzgar nedeniyle yaşanan zararın boyutunu da göz önüne alarak, "Yeni zararlar yaşanmadan TARSİM sigortasını mutlaka yaptırın" dedi.

SİPARİŞ VERİLDİ
Göktepe, son rötuşların yapıldığı yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. Kütüphane ve hizmet verilecek masalar ve yerel ürün sergi alanına ilişkin yapılacak düzenleme konusunda gerekli siparişleri verdi. Göktepe yeni hizmet binası hakkında bilgi vererek Ağustos ayında taşınıp Eylül ayı itibariye hizmet vermeye başlayacaklarını dile getirdi.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Göktepe, sert çekirdekli meyvelerin aşırı sıcak ve rüzgardan etkilendiğini ancak sigorta kapsamında olmaması nedeniyle BATEM yetkileri ile görüşmelerin sürdüğünü ve sahada inceleme yaptıklarını belirtti. Göktepe, üreticiye sigortayı ihmal etmeyin çağrısında bulundu.